Monday, July 23, 2007







EEN WEEKEND IN HARDENBERG
15 - 18 juni 2007

Bad Bentheim Rundfahrt.

Zaterdag 16 juni 2007

Na om half 7 wakker te zijn geworden door willy die eieren aan het bakken was, opgestaan. Daarna rustig een ontbijt met de nodige eieren en magnetron pannenkoeken. Het plan was om half 8 weg te gaan van de camping naar de start van de Bad Bentheim Rundfahrt.
Na 10 minuten wachten voor de camper van gert,(wegens onbekende redenen) zijn Willy,Mariel,Marco,Ko,Rob,Daaf,Gert,Stijn en Luuk op weg gegaan naar de start in Hardenberg. Na ingeschreven te hebben zijn we om 8 uur vertrokken voor de 180 km lange tocht door het mooie Twentse en Duitse landschap.
Na ongeveer 60km en 10km verder dan nodig was omdat we ergens een afslag gemist hadden,was de eerste stop. Na de koffie en cola met appeltaart zijn we weer op pad gegaan. De eerste heuveltjes kwamen in het zicht. Na die bedwongen te hebben ging de tocht verder richting Bad Bentheim. Een mooi plaatsje op een berg(je) die van 2 kanten beklommen moest worden. De nodige kilometers daarna kwam gelukkig de 2e stop inzicht, bij een leuk restaurantje hebben we het 2e stuk appeltaart voor die dag gegeten met slagroom zonder suiker en na wat gedronken te hebben zijn we snel weer op pad gegaan. Al snel werd er geroepen van achter uit de groep dat we even moesten wachten.
Rob bleek iets te hard in een gelletje geknepen te hebben waardoor hij helemaal onder de plakkerige troep zat. We hadden de hele ochtend en deel van de middag redelijk weer gehad, na een tijdje zag het er toch naar uit dat het niet lang droog meer zou zijn. De eerste druppels vielen dus werden de regenjasjes snel aangetrokken, en weer snel op de fiets gestapt. Want we moesten nog ongeveer 40km rijden. Na een klein anderhalf uur kwam Hardenberg weer in zicht. Snel door gereden naar de camping, waar snel het modder en zweet afgespoeld werd om vervolgens het nodige welverdiende bier te nuttigen.

Luuk Brilman

0 Comments:

Post a Comment

<< Home